mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Εμείς οι δημοσιογράφοι υπογράφουμε για τον Ρωμανό!

update:  Η ανταπόκριση των συναδέλφων δημοσιογράφων είναι συγκλονιστική! Σε τρεις ώρες έχουν σταλεί περισσότερες από 60 υπογραφές στο blog. Και για αυτό το λόγο η λίστα των υπογραφών θα παραμείνει ανοιχτή ως τις 9.00 το βράδυ.


Συνεχίζεται η συγκέντρωση υπογραφών από δημοσιογράφους υπέρ του Νίκου Ρωμανού. Το παρακάτω κείμενο παραμένει ανοιχτό προς συγκέντρωση υπογραφών. Έστω και την τελευταία στιγμή, έστω και με την απουσία παρέμβασης της "συνδικαλιστικής" (;) ένωσης των δημοσιογράφων ή της Ομοσπονδίας, οι δημοσιογράφοι έχουν μια ευκαιρία να δείξουν πως η λάμψη του παρελθόντος τους, να βρίσκονται απέναντι από την εξουσία, συνεχίζει να είναι η κινητήριος δύναμη του επαγγέλματος. 
Οι δημοσιογράφοι που αποδέχονται να υπογράψουν το παρακάτω κείμενο οφείλουν να στείλουν το όνομά τους στο mail του blog greektv, δηλαδή στο greektv.com@gmail.com 
μέχρι τις 8.00 το βράδυ.

«Όταν μπροστά σου εξελίσσεται ένας πόλεμος πρέπει να πάρεις θέση.
Όποιος παραμένει ουδέτερος παρατηρητής, είναι σαν να παίρνει τη θέση του νικητή που σ’ αυτή την περίπτωση είναι η αυθαιρεσία κι ο αυταρχισμός.
Κι όταν η αυθαιρεσία κι ο αυταρχισμός έρχονται αντιμέτωποι με την ίδια τη ζωή, η ουδετερότητα οπλίζει την αυθαιρεσία.
Οι δημοσιογράφοι που υπογράφουμε αυτό το κείμενο ζητάμε να γίνει δεκτό το αίτημα του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού, να σπουδάσει και κυρίως να ζήσει.»

Υπογραφές


Ματίνα Παπαχριστούδη, δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: