mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Έκθετη η EBU, αντί για ευρωπαϊκό debate η ΝΕΡΙΤ δείχνει ...θέαμα

Απόψε στις 10.00 το βράδυ ώρα Ελλάδας διεξάγεται στις Βρυξέλλες  το πανευρωπαϊκό debate ανάμεσα στους 5 υποψήφιους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προεδρία της. Ανάμεσά τους και ο Αλέξης Τσίπρας.
Το debate δοργανώνει η EBU, η Ένωση δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών Μέσων η οποία μέσω της Eurovision το διανέμει σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς της Ευρώπης, δημόσιους και ιδιωτικούς.
Πού νομίζετε πως μπορούν οι Έλληνες πολίτες να παρακολουθήσουν αυτό το debate; Μήπως στην "κρατική τηλεόραση" της χώρας; 
Αμ δε. Πιστοποιώντας με σημειολογικό τρόπο πως "ναι, χούντα έχουμε", η ΝΕΡΙΤ την ίδια ώρα δείχνει αγώνα μπάσκετ! Όπως στη χούντα, αλλά χωρίς τον "άρτο" γιατί τον έφαγαν τα μνημόνια.
Το πανευρωπαϊκό debate από Βρυξέλλες στις 10.00 το βράδυ θα μεταδώσουν απευθείας η ertoopen, η ΕΡΤ3 και από πλευράς του κράτους, η Τηλεόραση της Βουλής. 
Η ΝΕΡΙΤ έχει άλλες δουλειές. Έστειλε τα εξωτερικά της συνεργεία να καλύψουν τον αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακού-Πανιωνίου.
Και ενώ για τα αθλητικά η ΝΕΡΙΤ ενεργοποιεί και τη δεύτερη συχνότητα που διαθέτει, για το πανευρωπαϊκό debate με έτοιμο πρόγραμμα που στέλνουν απευθείας οι Βρυξέλλες, δεν το κάνει.
Να τη χαίρονται τη ΝΕΡΙΤ τους ως μέλος τους, η EBU και τα ευρωπαϊκά δημόσια κανάλια που ξέχασαν πολύ γρήγορα το λουκέτο στην ΕΡΤ και αποδέχθηκαν το νέο κρατικό μαγαζί χωρίς αυτό να λειτουργεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: