mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Γενική συνέλευση ΕΣΗΕΑ αύριο Τετάρτη και στάση εργασίας σε όλα τα ΜΜΕ

5ωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 28/5 για τη διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης των μελών της ΕΣΗΕΑ (Ξενοδοχείο Τιτάνια, 11:00 π.μ.)

Συνάδελφοι,

Σας υπενθυμίζουμε ότι αύριο, Τρίτη, 27 Μαΐου, στις 11 π.μ. έχει προσκληθεί η Γενική Συνέλευση στην τρίτη κατά σειρά συνεδρίασή της, στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ενώσεως «Γ. Καράντζας» (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος) , με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, οπότε για να υπάρξει απαρτία απαιτείται η παρουσία του 1/5 των μελών της Ένωσης.
Εάν και κατά την τρίτη αυτή συνεδρίαση δεν υπάρξει απαρτία, η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014, στις 11 π.μ., στο Ξενοδοχείο “ΤΙΤΑΝΙΑ” (Πανεπιστημίου 52), με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, με όσα μέλη κι αν είναι παρόντα.

Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης και προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή όλων μας, το Διοικητικό Συμβούλιο κηρύσσει 5ωρη στάση εργασίας την ίδια ημέρα, 28 Μαΐου 2014, από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ. όλων των δημοσιογράφων σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, ιδιωτικά και δημόσια της Αττικής (εφημερίδες, ιδιωτική και δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΓΕ-ΓΓΕ και ενημερωτικές ιστοσελίδες).

Συνάδελφοι, όλοι την Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014 στις 11.00 π.μ. στο Ξενοδοχείο “ΤΙΤΑΝΙΑ”.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: