mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Πλακώνονται στη ΝΕΡΙΤ με αλληλοκατηγορίες για συμφέροντα ημέτεων παραγωγών!

update: Φαντάζεστε τι γίνεται σε αυτό το νέο κομματομάγαζο της ΝΕΡΙΤ. Πριν έξι ώρες το Εποπτικό έστειλε ανακοίνωση πως η Κατερίνα Ευαγγελάκου αναλαμβάνει πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ. Πριν λίγη ώρα μέσω ΑΠΕ ανακοινώθηκε πως πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ αναλαμβάνει ο Αν.Μακρυδημήτρης. 
Ποιο ανεξάρτητος πεθαίνεις....

Ωραίος ο νέος τηλεοπτικός φορέας της τροϊκανής συγκυβέρνησης Ν.Δ -ΠΑΣΟΚ. Σαμαράς Βενιζέλος και τα επιτελεία τους, έδειξαν μια μέρα μετά την μαϊμού πρεμιέρα της ΝΕΡΙΤ, το πως ακριβώς εννοούν την "ανεξαρτησία" του κρατικού μαγαζιού.
Ο Γ.Προκοπάκης που δεν αποδέχθηκε να υποβάλλει παραίτηση για να διευκολύνει την κατάσταση και αποπέμφθηκε χθές Δευτέρα από το Εποπτικό Συμβούλιο, μιλά στο fb, στην σελίδα του για ανθρώπους που "μοιράζονται εκπομπές και εξυπηρετούν μικροσυμφέροντα"!
Με βάση τη δήλωσή του αυτή, ο δημοσιογράφος Α.Μάρκελλος ενημέρωσε πάλι μέσω fb πως έστειλε επιστολή στον Άρειο Πάγο, ζητώντας "άμεσες ενέργειες" για να προστατευθεί η δημόσια περιουσία. Θίγει επίσης ένα σημαντικό θέμα. Αφού το Εποπτικό όργανο της ΝΕΡΙΤ απέπεμψε τον Γ. Προκοπάκη ως μη επαρκή, θα πρέπει να ελεγχθούν όλες οι αποφάσεις που ελήφθησαν το προηγούμενο διάστημα.


Γράφει ο δημοσιογράφος Α. Μάρκελλος 
<< Πριν από λίγη ώρα υπέπεσε στην αντίληψη μου πως ο αποπεμφθείς πρόεδρος του Δ.Σ της ΝΕΡΙΤ Γιώργος Προκοπάκης κατήγγειλε δημοσίως πως η αιτία της αποπομπής του είναι επειδή μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου του νεότευκτου φορέα επιθυμούσαν να χρησιμοποιήσουν σκανδαλωδώς και με παράνομο τρόπο, δημόσιο χρήμα!!!
Τα σχετικά κατείγγειλε ο ίδιος με ανάρτηση του στην προσωπική σελίδα που διατηρεί στο facebook.
Συγκεκριμένα αναφέρει κατά λέξη:


"...ζητήθηκε η παραίτησή μου - για δυσλειτουργία του διοικητικού συμβουλίου! Προφανώς αρνήθηκα δηλώνοντας πως θα μπορούσα να γίνω Ιφιγένεια για τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα και τους ανθρώπους που έφτυσαν αίμα για να βγει το κανάλι, όχι όμως για να μοιράζονται εκπομπές ή να εξυπηρετούνται μικροσυμφέροντα".

Μετά από αυτό παρακαλώ ως πολίτης για τις άμεσες ενέργειες σας ώστε να προστατευθεί η δημόσια περιουσία, να κατανομαστούν οι υπεύθυνοι της διασπάθισης δημοσίου χρήματος τους οποίους αναφέρει αλλά δεν κατανομάζει ο Προκοπάκης (μιλάμε κυριολεκτικά για το υστέρημα του Ελληνικού λαού) και να υποστούν τις κατά νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις.

Ακόμη, με δεδομένη την αποπομπή του ανωτέρω αναφερόμενου, μόλις 24 ώρες μετά την έναρξη λειτουργίας της ΝΕΡΙΤ με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Εποπτικού Οργάνου, επειδή κρίθηκε ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ να φέρει σε πέρας τις υποχρεώσεις του, παρακαλώ να ελεγχούν όλες οι διοικητικές αποφάσεις, προσλήψεις έξοδα, αναθέσεις και οτιδήποτε άλλο φέρει την υπογραφή του.
Προφανώς δεν κατέστη ανίκανος από κεραυνοπληξία και ως εκ τούτου είναι αναγκαίο να ελεγθούν όλες οι αποφάσεις τις οποίες έλαβε διαχειριζόμενος δημόσιο χρήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: