mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Εκκλησία-δήμος-συνδικαλιστές: Όλοι μαζί για τη ΔΤ Θεσσαλονίκης

Στο twitter γελάνε και με το δίκιο τους. 5νθήμερη απεργία προκηρύχθηκε στη Δ.Τ, δηλαδή τη Δ.Ρ αφού τηλεόραση δεν υπήρχε παρά μόνο στις υποσχέσεις των Καψή-Μαξίμου προς τους συνδικαλιστές και λοιπούς πολιτικούς παράγοντες της πόλης. Η ΕΣΗΕΜΘ μετά από τη σφοδρή καταγγελία της για τον Παντελή Καψή, ανακοίνωσε 5νθήμερη απεργία από τις 24 Ιανουαρίου ως και την Τετάρτη 29 του μήνα.
<<Η ΕΣΗΕΜ-Θ καλεί την κυβέρνηση να διατηρήσει τη Θεσσαλονίκη ως έδρα άρτιου, αυτόνομου και πλήρως στελεχωμένου σταθμού της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό το δικαίωμα των πολιτών της περιφέρειας στην Ενημέρωση", δηλώνεται στην ανακοίνωση της απεργίας.
Δεν κάνει όμως μόνο αυτό. Διοργανώνει την άλλη εβδομάδα, στις 22 του μήνα Ημερίδα ενημέρωσης στις 12.00 το μεσημέρι. Στην οποία εμφανίζεται συσπειρωμένο όλο το πολιτικό, τοπικό σύστημα για να μην κλείσει η τηλεοπτική έδρα της Θεσσαλονίκης. Όχι βέβαια για το έγκλημα του λουκέτου στην ΕΡΤ ή για το αίτημα να ανοίξει η δημόσια ραδιοτηλεόραση. Οι καταγγελίες γίνονται μόνο για επιπλέον προσλήψεις στην "έδρα". Ομιλητές θα είναι οι: Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, κ. Άνθιμος, 
Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Δακής, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, Πρύτανης Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ιωάννης Μυλόπουλος, Πρύτανης Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Ιωάννης Χατζηδημητρίου, Πρόεδρος ΕΒΕΘ, Δημήτριος Μπακατσέλος, Πρόεδρος Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, Πρόεδρος Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών, Νικόλαος Μέρτζος, Πρόεδρος ΕΣΗΕΜ-Θ, Μόσχος Βοϊτσίδης.
Ως και την 5νθήμερη απεργία είναι βέβαιο πως θα βγουν ακόμη πολλές ανακοινώσεις από τον Παντελή Καψή για να κατευνάσει την περιφέρεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: