mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Διαδικτυακή πρεμιέρα για τα "Ερείπια"(Ruins) στο ertopen την Κυριακή


Η στιγμή της διαδικτυακής πρεμιέρας του Ruins / Ερείπια έφτασε!


Αγαπητοί φίλοι,

Μετά από σειρά προβολών του ντοκιμαντέρ μας για την υπόθεση της δίωξης και διαπόμπευσης των οροθετικών γυναικών, η ταινία θα ανέβει στο διαδίκτυο την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.
Η διάθεση θα ξεκινήσει με streaming του Ruins στο σάιτ της ERT www.ertopen.com την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2013 στις 8μμ ώρα Ελλάδας (6μμ UTC). Η ταινία θα γίνει streaming με Ελληνικούς και Αγγλικούς υποτίτλους. H προβολή διοργανώνεται μετά από πρόσκληση των εργαζομένων της ΕΡΤ και της ΕΡΤ3.

Θα μπορέσετε επίσης να το παρακολουθήσετε από το site του Ruins καθώς και απο τα Unfollow, OmniaTV. Ελπίζουμε στη στήριξή σας στην πρεμιέρα του Ruins στο ίντερνετ και των εργαζομένων της ΕRT κάνοντας embed το ζωντανό stream της ΕΡΤ στον ιστότοπό σας την ίδια ημερομηνία (μπορείτε να βρείτε τον κώδικα στο τέλος του κειμένου).

Μετά το ζωντανό streaming το Ruins θα διατεθεί στο σάιτ μας με υπότιτλους σε διάφορες γλώσσες. Θα είναι επίσης διαθέσιμο για κατέβασμα από εδώ.

Θα μπορέσετε επίσης να παρακολουθήσετε το Ruins/Ερείπια με γαλλικούς υπότιτλους την ίδια ώρα στο okeanews.fr και με ισπανικούς υπότιτλους στο directa.cat

Για να υποστηρίξετε τον δικαστικό αγώνα των γυναικών, κάντε κλικ εδώ.

H ομάδα παραγωγής του Ruins / Eρείπια

Κώδικας Αναπαραγωγής:





Δεν υπάρχουν σχόλια: