mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Επειδή τα ρεπορτάζ σταμάτησαν στη μέση, περιμένουμε το ντοκιμαντέρ "Φασισμός Α.Ε"

Για τις αδιόρατες σχέσεις της Χρυσής Αυγής με εφοπλιστές και επιχειρηματικά συμφέροντα πήραμε μια «γεύση» μετά τις αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση της οργάνωσης.
Πηγή: mao.gr

Όταν ήρθε όμως η στιγμή της αποκάλυψης των «γνωστών επιχειρηματιών» που χρηματοδοτούσαν τη συμμορία του Νίκου Μιχαλολιάκου, τα στιλό σταμάτησαν απότομα και τα ρεπορτάζ έμειναν στη μέση.
Για το λόγο αυτό, μόνο μια ανεξάρτητη δημοσιογραφική παραγωγή θα μπορούσε να διερευνήσει και να φέρει στο φως τις διασυνδέσεις του φασισμού με τους ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες. Και είναι η δοκιμασμένη ομάδα του Debtocracy και του Catastroika που μπορεί να φέρει σε πέρας το έργο αυτό με εγκυρότητα και το απαραίτητο βάθος στην ανάλυση.
Η ομάδα ανακοίνωσε τη δημιουργία του «Φασισμός ΑΕ» με το οποίο οι δημιουργοί του φιλοδοξούν όπως λένε «να σας διηγηθούμε μικρές, άγνωστες ιστορίες από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του φασισμού και τις διασυνδέσεις του με τα οικονομικά συμφέροντα κάθε εποχής. Θα ταξιδέψουμε από την Ιταλία του Μουσολίνι, στην Ελλάδα της κατοχής, του εμφυλίου και της δικτατορίας και από τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ στο σήμερα».
Όπως και στις προηγούμενες παραγωγές, οι δημοσιογράφοι του Φασισμός ΑΕ απορρίπτουν τη χρηματοδότηση από κόμματα και εταιρείες και απευθύνονται στο κοινό, που με τη συνδρομή του (οποιουδήποτε ποσού) θα γίνει συμπαραγωγός.

Δέσμευση της παραγωγής είναι ότι το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς χρήσης και αναμετάδοσης.

Ο τραπεζικός λογαριασμός ενίσχυσης του Φασισμός ΑΕ είναι:
Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. λογ.:5102063603321 (Κ.Χ)
ΙΒΑΝ:GR40 0172 1020 0051 0206 3603 321
BIC: PIRBGRAA

Λογαριασμός Paypal:











Δεν υπάρχουν σχόλια: