mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Στην ΕΡΤ 3 περιμένουν τον πρωθυπουργό του "μαύρου"

Πρωθυπουργό του «μαύρου» χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά, ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, Γιώργος Σαββίδης, μιλώντας σήμερα Παρασκευή σε ενημερωτική εκπομπή της Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ3 (στον δημοσιογράφο Γιάννη Γκίρμπα). Στο μεταξύ ο Γκίκας Μάναλης ανακοίνωσε τα ονόματα των "επιτυχόντων" της Θεσσαλονίκης για τη Δ.Τ στην οποία υπάρχουν ελάχιστες θέσεις. (Τα ονόματα τους στη διεύθυνση minpress.gr)
Κι αυτές όμως θα είναι χρήσιμες για τον Αντώνη Σαμαρά, για να έχει κάτι να πεί, τουλάχιστον στην κάμερα της Δ.Τ που θα τον ακολουθεί.
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι με διάφορα μορφώματα και τεχνάσματα επιχειρεί να ξεγελάσει το Συμβούλιο της Επικρατείας 
πως δήθεν αφαιρέθηκε το μαύρο από την ελληνική δημόσια ραδιοτηλεόραση, ενώ εξέφρασε την αγάπη και τον θαυμασμό του για τον ηρωικό, όπως είπε, αγώνα των δημοσιογράφων της ΕΡΤ και της ΕΡΤ3 ειδικότερα, που έχει εμπνεύσει τόσο τους συναδέλφους του κλάδου όσο και ολόκληρο τον κόσμο.
Ζήτησε τέλος να φύγει το μαύρο από την ΕΡΤ και τη Δημοκρατία, καλώντας παράλληλα σε μαζική συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο στα εγκαίνια της ΔΕΘ και στην προσυγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 5 το απόγευμα στο κτίριο της Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ3, στην οδό Αγγελάκη 14.

Δεν υπάρχουν σχόλια: