mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Στήνεται σκηνικό για κατηγορίες εναντίον των 9 του Υμηττού;

9 συνολικά είναι οι προσαγωγές από τον Υμηττό στη ΓΑΔΑ. Το "έγκλημα" τους; Ό,τι διαμαρτύρονταν στο κέντρο εκπομπής στο βουνό από όπου εξέπεμψε για μια ώρ περίπου το σήμα της ΕΡΤ των εργαζομένων. Η κυβέρνηση φρόντισε να κάνει τις διαρροές της. Έγινε, λέει, επίθεση στο σήμα της Δ.Τ το οποίο και ...έπεσε. Η ΠΟΣΠΕΡΤ με ανακοίνωση της, ξεκαθαρίζει την κατάσταση λέγοντας πωςοι συγκεντρωμένοι διαδήλωναν ειρηνικά μακριά από τον πομπό, έξω από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ που ήταν κλειδωμένες...

Ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ 

Αργά απόψε, ομάδες πολιτών πήγαν στον Υμηττό, στη περιοχή όπου είναι εγκατεστημένοι οι πομποί, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το μαύρο στην ΕΡΤ. Υπήρξε εκπομπή στο κανάλι 21 από αναλογικό πομπό και αυτό εξαγρίωσε τους κρατούντες.
Λίγο αργότερα έκαναν την εμφάνισή τους διμοιρίες των ΜΑΤ και 4 περιπολικά τα οποία έκαναν χρήση βίας εναντίων των φιλήσυχων πολιτών οι οποίοι διαδήλωναν ειρηνικά μακριά από τον πομπό και έξω από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ που ήταν κλειδωμένες.
Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Εύα Μαυρογένη που πήγε να καλύψει το γεγονός συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ μαζί με ακόμα τέσσερα άτομα.





Δεν υπάρχουν σχόλια: