mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Εκδίκηση για την αθώωση Βαξεβάνη;

Επιμένει η εισαγγελεία για τη δημοσίευση της λίστας Λαγκάρντ και θέλει σώνει και καλά να βάλει το δημοσιογράφο στη φυλακή!
(αναδημοσίευση από το Κουτί της Πανδώρας)

Έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης του δικαστηρίου που δίκασε τον Κώστα Βαξεβάνη άσκησε η Εισαγγελία. Ο πρωτοφανής ζήλος τον οποίο επέδειξε η Εισαγγελία ήδη έχει θορυβήσει εισαγγελείς και δικαστές στην Ευελπίδων.
Η απόφαση έφεσης δείχνει πως η Εισαγγελία ή δεν έχει καμία σχέση με το περί δικαίου αίσθημα που υπάρχει στην κοινωνία ή ικανοποιεί αυτούς που θέλουν να διώξουν τη δημοσιογραφία. Την ώρα που στη Βουλή διαβιβάζεται η λίστα Λαγκάρντ με το ερώτημα περί δίωξης πολιτικών προσώπων που υπάρχουν σε αυτή και η Ελλάδα ολόκληρη απαιτεί τον έλεγχο για πιθανή φοροδιαφυγή, η διοίκηση της Εισαγγελίας φαίνεται ακόμη να είναι συντονισμένη στη λογική της συγκάλυψης.

Για μια ακόμη φορά, η χώρα θα διασυρθεί δημόσια διεθνώς και η ελευθερία του Τύπου το 2012 θα καθίσει στο εδώλιο παρά τις εξελίξεις και την διεθνή κατακραυγή. Εντυπωσιακό είναι πως η εισαγγελία κράτησε επί ημέρες κρυφή την άσκηση έφεση και έκανε ανακοινώσεις αφού απευθυνθήκαμε σε αυτή ζητώντας εξηγήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: