mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Αυγαταίνουν οι θέσεις Π.Ε.Θ* που θα καταργούνταν στην ΕΡΤ

Η κρίση ξεπερνιέται είναι φανερό. Δέστε στην ΕΡΤ τι κάνει η κυβέρνηση. Οι θέσεις Προσωπικού Ειδικών Θέσεων* που είχαν μειωθεί και είχε δεσμευθεί η τότε κυβέρνηση πως θα καταργηθούν; Ε, τώρα αυξάνονται! Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης η απόφαση ελήφθη.
Εγκρίθηκε η πρόσληψη "των κκ. Βασίλη Βλαχοδημητρόπουλου (σκηνοθέτη), Χριστίνας Αρμάνη (παραγωγού), Γεωργίου Νταούλη (σκηνοθέτη), Χαράλαμπου Παπαπαναγιώτου, Γεωργίου Κουβαρά και Αθηνάς Σαλαγκούδη (δημοσιογράφων), ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων (Π.Ε.Θ).".
Α, ξέχασα. Μια θέση Π.Ε.Θ έμεινε ελεύθερη μετά την αποχώρηση της Μαρίας Σαράφογλου...Μέχρι να μείνουν κενές και άλλες, όλοι οι καλοί (μας) χωράνε σε θέσεις Π.Ε.Θ.
Εννοείται πως κανείς δημοσιογράφος σε όποια θέση κι αν βρίσκεται γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του ότι η κυβέρνηση με τις ευλογίες της τρόϊκας κλέβει το ανταποδοτικό τέλος για να πληρώσει τα χρέη μιας πτωχευμένης ιδιωτικής εταιρείες σε άλλους ιδιώτες. Και τι τους νοιάζει αυτούς που η ΕΡΤ θα είναι πλάι ζημιογόνος; Δικιά τους είναι; 
(ε, για αυτό θα ξυπνήσουν όλοι τους ένα πρωί και δεν θα υπάρχει πια το κρατικό μαγαζάκι τους στο οποίο το μόνο που ενδιαφέρονται είναι τι θεσούλα θα κρατήσουν).

Δεν υπάρχουν σχόλια: